Novi Sad
29.03.2015.
06:38 > 06:40
Novosadski polumaraton, 22. po redu, održaće se danas, a start je u 11 sati na Trgu slobode.
  • Kuljanin

    28.03.2015 17:10
    Ja ne dolazim ...
    ... iz nekoliko razloga, preskupa startnina (u odnosu na to sto se dobije), mapa same trke je ocajna, monotona i dosadna. Ono najgore je ''podrska'' pored staze koja se svodi na vozace koji ti psuju sve jer trcis po njihovim ulicama. Ako niste znali najveci gradovi u svetu se zaustave na jedan dan zbog maratona, trkaci se postuju i pruza im se podrska, ceo grad zivi za tako nesto. A sta ocekivati od grada gde ce uskoro biti zabranjeno deci da se igraju napolje jer prave preveliku buku.
  • АКА

    28.03.2015 16:01
    приватна манифестација
    Не будимо завидни.Скоро све спортске манифестације су приватне.Град само дотира у одређеном исносу.Треба поштовати традицију коју овај маратон има.Сада постоји неколико полумаратона и маратона годишње у граду и околини али не заборавите да ни њих не би било да није Новосадског маратона.Сетите се када су се на прсте једне руке могли набројати маратони у читавој држави.
  • Liman 1

    27.03.2015 06:29
    Jirečekova
    Nadam se da ćemo do nedelje dobiti informacije koje će ulice i kada biti zatvorene da ako je potrebno zbrišemo na vreme...
    zamolio bih R021 da nam u servisnim informacijama prenese ovaj podatak...
    Unapred hvala.

    PS - @Hejteri: pustite ljude da trče kao da ćete crći ako se jedan dan malo blokiraju ulice. Mene svaki put zatvaraju u mom kvartu pa se ne bunim. Samo volim da znam od kada do kada sam blokiran...
  • 26.03.2015 22:46
    Ovo je manifestacija privatnog karaktera u kojoj jedan covek i clanovi njegove poridice skidaju kajmak i finansijski se bogate a u tome im nesvesno pomaze i grad i sponzori svojim novcem. Nemate pojma koliko se u sve ovo ugradjuje jedan covek.
  • Atletika

    24.03.2015 22:44
    Novi Sad zasluzuje bolje
    Novi Sad zasluzuje i boljeg organizatora i bolji tacnije kvalitetniji polumaraton i maraton.Uz svo postovanje ucesnika ali vec godinama trke su se svele na ucesce rekreativaca.Niti jednog ozbiljnijeg atleticara trkaca bar iz Srbije nema na trkama,rezultati koji se postizu na polumaratonu i maratonu su losi!
    Pre jedne decenije to su bile dobro organizovane i kvalitetne manifestacije a sada?
    Pogledajte slicne manifestacije kod nas i u okruzenju u odnosu na Novi Sad i sve ce biti jasno razlika je ogromna.Nasi najbolji trkaci pobedjuju u Beogradu,Podgorici,Sarajevu,Skoplju,Zagrebu,Rijeci.................
    Neke od tih trka gore spomenutih imaju i manji budzet i manje startnine od N.Sada ali su mnogo kvalitetnije.
    Novi Sad zasluzuje da udje u njihovo drustvo jer Vojvodina I N.Sad zasluzuju bolji polumaraton i maraton to je svima vec odavno jasno!!!
  • trkač

    23.03.2015 09:36
    Zašto se Novosadski polumaraton i maraton ne održavaju u istom godišnjem terminu, umesto sadašnjih mart-oktobar? Sigurno bi tada ovaj sportski dogadjaj bio masovniji i poštovaniji, a i grad i gradjani bi lakše istrpeli blokadu gradskih saobraćajnica. Ovako, nepotrebno se mrcvari jedna važna po grad i sportiste sportska manifestacija, godinama gubeći na kvalitetnom interesovanju trkača i značaju, dok grad troši nepotrebno duple resurse koje može usmeriti na druge sportske dogadjaje. Na kraju, ostaje samo da se zapitamo da li je sve to potrebno i da li neko ima ličnog interesa od svega toga?
  • Dr. Marks bez Engelsa

    23.03.2015 06:54
    STADION!
    Zasto nisu prvo pitali gradjane da li im odgovara da pola grada bude ceo dan blokirano i u saobracajnom kolapsu? Mogli su da organizuju taj polumaraton na "Karadjordju" da nikom ne smetaju, ali ne, NAMERNO ga organizuju na ulicama bas zato da bi napravili haos i saobracajni kolaps!
  • 22.03.2015 19:53
    @mile
    koji si ti bolid!
  • MILOJKO

    21.03.2015 11:18
    dolga masti brke
    kakav organizator takav i maraton, olicenje odnosa grada prema jednoj tako vaznoj manifestaciji,jel ce i ove godine u ime sponzorstva izbusiti trg ko svajcarski sirac i staviti satru u krilo spomenika najvecem srbinu Svetozaru Mileticu i tamo prodavati djakonije a tezge naplacivati po 130 eura ko sto su mojoj rodjaki, sramota za organizatora i grad koji mu to dozvoljava, lalinski nema sta
  • mile

    21.03.2015 05:31
    Ovde se ne bunite za kotizaciju od 1000 din za sve ucesnike a za frusku goru vam je mnogo 100 din. bruke I sramote.Fruskogorski marathon nije ni pravljen u pocetku za gradske trkace vec za planinare jugoslavije medjutim spaoje na decu I babe al sta je tu je.Milivoje ne popustaj dosta smo radili dzabe.
  • Huncut

    20.03.2015 20:51
    Naravno da dolazimo...:)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna